Suport
Meniu
Cos de cumparaturi

Modalitati plata

Sculesiutilaje.ro îți pune la dispoziție o varietate de modalități de plată pentru comenzile plasate online, pentru ca tu să îți duci la bun sfârșit toate proiectele dorite, în cel mai comod mod posibil.

Plata ramburs în numerar la livrare (cash)

Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii Sculesiutilaje.ro. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Pentru comenzile mai mari de 5.000 lei pentru persoane juridice sau 10.000 lei pentru persoane fizice, plata cash nu este posibilă, potrivit Legii nr. 70/2015.

Plata online folosind cardul

Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și Mastercard (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

După alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, vei fi redirecționat în pagina de plată EuPlatesc, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnătură (în funcție de card, pot lipsi) dar și titularul cardului (așa cum apare pe fața cardului).

După efectuarea plății vei primi pe adresa de email toate detaliile plății precum și un email cu valoare de chitanță.

Sunt acceptate și carduri emise în alte valute. Plata va avea loc în RON, în urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard și cursul valutar al băncii emitente a cardului tău.
Pentr un plus de siguranță, nu sunt acceptate pentru plăți carduri care nu au activat mecanismul 3D Secure. În general, toate cardurile din România au 3D Secure activat. 

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro. Sculesiutilaje.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Plata online în rate prin cardurile de credit 

Poți opta pentru achiziționarea produselor de pe site-ul sculesiutilaje.ro și în rate, fără dobândă.

Ai parte de rate fără dobândă prin cardurile de credit (Raiffeisen Bank, First Bank , Alpha Bank, Garanti Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, TBI Bank).

12 rate egale fara dobanda prin card emis de Raiffeisen Bank

6 rate egale fara dobanda prin card emis de First Bank 

6 rate egale fara dobanda prin card emis de Alpha Bank

6 rate egale fara dobanda prin card de credit emis de Garanti Bank

6 rate egale fara dobanda prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

4 rate egale fara dobanda prin TBI Bank pentru comenzi intre 100 - 2000 LEI

6-60 rate egale cu dobanda prin TBI Bank pentru comenzi peste 1000 LEI

De asemenea, se pot folosi carduri de credit emise de orice bancă din România. Acestea vor avea planurile de rate în funcție de oferta băncilor pentru clienți. 

Ordin de plată / transfer bancar

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Sculesiutilaje.ro. Factura se trimite în momentul plasării comenzii direct pe adresa ta de email.

Livrarea produselor comandate se face doar după confirmarea plății proformei în contul IBAN specificat pe proforma, cont ce diferă în funcție de filiala din care se face livrarea produselor comandate. Astfel, pentru comenzi livrate din mai multe depozite, va fi necesar să efectuezi plățile în conturile indicate de pe proformă.

Pentru mai multe detalii scrie-ne pe adresa office@sculesiutilaje.ro, sau contactează-ne la 0741.405.344

PAER AGRICOL S.R.L.

Conturi IBAN:
Transilvania - RO56BTRLRONCRT0CF7593701
Trezorerie - RO10TREZ0475069XXX005842