Suport clienti
Meniu
Cos de cumparaturi

Pulverizatoare manuale

Pulverizator,/ Pompa de stropit Dimartino-GDM Rosy, 12 L Pulverizator,/ Pompa de stropit Dimartino-GDM Rosy, 12 L
-4 %
Pulverizatorul sau pompa de stropit Rosy ofera caracteristici tehnice excelente. Are o capacitate de 12L, si este dotata cu o tija telescopica 110 cm (70 – 110 cm), maner tija cu siguranta, filtru in maner, duza ajustabila si cot duza, furtun rezistent la inghet si caldura cu o lungime de 120 cm, centura de transport, suport tija, design ce impiedica alunecarea la o inclinare de 10°. Pompele de stropit sunt ideale pentru multe utilizări: ele sunt indispensabile pentru g..
172 LEI 180 LEI
Pulverizator / Pompa de stropit, Dimartino-GDM Lady, 7 L Pulverizator / Pompa de stropit, Dimartino-GDM Lady, 7 L
-16 %
Pulverizatorul sau pompa de stropit Lady ofera caracteristici tehnice excelente. Are o capacitate de 7L, si este dotata cu o tija de 65/105 cm, maner tija cu siguranta, filtru in maner, duza ajustabila si cot duza, furtun rezistent la inghet si caldura cu o lungime de 120 cm, centura de transport, suport tija, design ce impiedica alunecarea la o inclinare de 10°. Pompele de stropit sunt ideale pentru multe utilizări: ele sunt indispensabile pentru gradini, gradini de legume, ..
109 LEI 129 LEI
Pulverizator / Pompa de stropit, Dimartino-GDM Ariel, 15 L Pulverizator / Pompa de stropit, Dimartino-GDM Ariel, 15 L
-5 %
Pulverizatorul sau pompa de stropit Ariel ofera caracteristici tehnice excelente. Are o capacitate de 15L, si este dotat cu tija telescopica 110 cm (70 – 110 cm), maner tija cu siguranta, filtru in maner, duza ajustabila si cot duza, furtun rezistent la inghet si caldura cu o lungime de 180 cm, roti si maner de transport, iar manerul are suport pentru tija. Pompele de stropit sunt ideale pentru multe utilizări: ele sunt indispensabile pentru gradini, gradini de legume, livadă și..
181 LEI 190 LEI
Pulverizator , Pompa de stropit Dimartino-GDM Rosy, 16 L Pulverizator , Pompa de stropit Dimartino-GDM Rosy, 16 L
-8 %
Pulverizatorul sau pompa de stropit Rosy ofera caracteristici tehnice excelente. Are o capacitate de 16L, si este dotata cu o tija telescopica 110 cm (70 – 110 cm), maner tija cu siguranta, filtru in maner, duza ajustabila si cot duza, furtun rezistent la inghet si caldura cu o lungime de 120 cm, centura de transport, suport tija, design ce impiedica alunecarea la o inclinare de 10°. Pompele de stropit sunt ideale pentru multe utilizări: ele sunt indispensabile pentru g..
180 LEI 195 LEI
Pulverizator manual de umar HECHT, 408, 8L, 3 bar, jet ajustabil Pulverizator manual de umar HECHT, 408, 8L, 3 bar, jet ajustabil
-16 %
Pulverizatorul Hecht408 iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor.   Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate.  ..
76 LEI 91 LEI
Pulverizator manual Hoteche, BK92652, 16 L, cu lance si 4 duze
-12 %
Pulverizatorul Hoteche iti ofera modalitatea cea mai simpla de a dezinfecta recoltele si plantatiile de dimensiuni mai mici. Este de mare ajutor in prevenirea bolilor recoltelor si la aparitia parazitilor.   Practic, pulverizatorul este un dispozitiv destinat stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelor menite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate. Specificatii ● Capacitate maximă 16 L ● Greutate 3,1 kg ● Lungimea minimă/maximă a tijei ..
113 LEI 129 LEI
Se afiseaza 1 - 6 din 6 (1 pagini)