Suport clienti
Meniu
Cos de cumparaturi

Cum se livreaza?

Livrare oriunde in tara se face prin prin - DRAGON STAR - CARGUS - SAMEDAY - PALLEX

Cât costă transportul produselor:

Taxa de livrare este de 20 lei (in limita a 5 kg)

Apăsați butonul 'Calculează costul de livrare' pentru a afla cât costă livrarea fiecărui produs.

Nu exista alte taxe pentru kilometri suplimentari. Se livreaza in orice localitate cu acelasi pret.

Livrarea produselor aflate in stocul intern se face in general in 2 - 5 zile de la confirmarea comenzii.

Livrarea produselor:

În cazul în care produsul comandat ajunge la dumneavoastră într-o stare necorespunzătoare, prezentând deteriorări precum lovituri, zgârieturi, fisuri, ciobituri sau chiar fiind spart, vă recomandăm cu fermitate să refuzați livrarea coletului în momentul în care curierul vi-l înmânează.

De ce este important să refuzați livrarea?

Refuzul livrării reprezintă cea mai simplă și eficientă metodă de a semnala problema și de a vă proteja interesele. Prin refuz, declinați responsabilitatea pentru starea produsului și inițiați automat procedura de retur către furnizor.

Ce trebuie să faceți dacă ați acceptat deja coletul?

Dacă, din diverse motive, ați acceptat deja coletul deteriorat, este crucial să acționați rapid și să luați următoarele măsuri:

  1. Solicitați curierului completarea unui proces-verbal de constatare a daunelor. Acest document oficial trebuie să descrie în detaliu toate defectele observate la produs și ambalaj.
  2. Contactați-ne în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Utilizați formularul de tichete disponibil pe website-ul nostru pentru a ne informa despre situația întâmpinată. Atașați o copie a procesului-verbal și orice alte dovezi relevante (fotografii, video).

De ce este important să respectați termenul de 24 de ore?

Termenul de 24 de ore este esențial pentru a putea demara o investigație promptă și pentru a stabili cu exactitate momentul și circumstanțele în care s-au produs deteriorările. Orice întârziere poate îngreuna procesul de soluționare și poate conduce la respingerea solicitării dumneavoastră.

Ce se întâmplă dacă nu completați procesul-verbal sau depășiți termenul de 24 de ore?

În lipsa unui proces-verbal completat în prezența curierului și a unei sesizări în timp util, va fi dificil să demonstrăm că deteriorările s-au produs în timpul transportului și nu ulterior. Acest lucru poate duce la respingerea solicitării de retur sau înlocuire a produsului.

Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a soluționa favorabil orice situație neplăcută legată de produsele comandate, însă colaborarea dumneavoastră este esențială pentru a putea rezolva eficient și rapid orice problemă.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!