Suport clienti
Meniu
Cos de cumparaturi

Accesorii tractorase de tuns gazon

Remorca tractoras de tuns gazon, 160kg, cu bena plastic \manual
-9 %
Remorca tractoras de tuns gazon, 160kg, cu bena plastic \manual Remorca de transport basculabilă cu o singură axă din plastic este un echipament versatil și ușor de utilizat, conceput pentru a vă ajuta să transportați diverse tipuri de unelte agricole și materiale vegetale într-un mod convenabil. Greutatea redusă de doar 37 kg rezultă o manevrare și manipulare ușoară chiar dacă este încărcată. Cu capacitatea de 160 kg și posibilitatea de basculare asigură o operară eficientă, cu p..
1.999 LEI 2.199 LEI
Remorca tractoras de tuns gazon 227kg, cu bena tabla
-10 %
Remorca tractoras de tuns gazon 227kg, cu bena tabla Prezentăm o remorcă de transport robustă și eficientă, cu o platformă din oțel solid. Cu această remorcă, veți putea efectua cu ușurință transportul diverselor obiecte de agricultură, indiferent de necesitățile dvs. Această remorcă are o capacitate maximă de încărcare de 227 kg, permițându-vă să mutați obiecte grele sau voluminoase cu ușurință. Platforma solidă din oțel oferă rezistență și durabilitate pe termen lung. Această co..
1.899 LEI 2.099 LEI
Remorca tractoras de tuns gazon 175kg, cu bena plastic
-9 %
Remorca tractoras de tuns gazon 175kg, cu bena plastic Remorca de transport cu platformă din plastic este un instrument versatil și eficient pentru transportul diverselor unelte sau vegetații într-un mod simplu și comod. Proiectată pentru a răspunde nevoilor tale de transport, această remorcă se evidențiază prin caracteristici de încredere și performanță. Platforma solidă din plastic rezistent face această remorcă potrivită pentru transportul diferitelor unități, de la materiale d..
2.099 LEI 2.299 LEI
Dispozitiv imprastiere tractoras de tuns gazon 80kg, 2.4-3.6m
-40 %
Dispozitiv imprastiere tractoras de tuns gazon 80kg, 2.4-3.6m Dispozitivul de împrăștiere cu o putere de acoperire impresionantă de 3 metri este proiectat pentru a acoperi rapid și eficient suprafețe mari, făcându-l ideal pentru agricultură și întreținerea spațiilor verzi. Capacitate de 80 kg îi permite utilizatorului să acopere o zonă extinsă cu o singură încărcare. Indiferent dacă sunteți agricultor, grădinar sau responsabil cu întreținerea spațiilor verz..
2.099 LEI 3.499 LEI
Dispozitiv imprastiere tractoras de tuns gazon 50kg, 2.4-3m
-7 %
Dispozitiv imprastiere tractoras de tuns gazon 50kg, 2.4-3m Anexa de tractoraș de tuns gazon este soluția ideală pentru a vă transforma tractorașul de tuns gazon într-un echipament de tăiere a gazonului de înaltă performanță. Cu o capacitate impresionantă de 50 kg și o generoasă capacitate de acoperire de 3 metri, acest dispozitiv vă ajută să gestionați eficient întreținerea peluzei și a terenurilor verzi, aducându-le la nivelul de frumusețe dorit. Anexa se potriveș..
2.139 LEI 2.299 LEI
Se afiseaza 1 - 6 din 6 (1 pagini)